Johan Ekman, Grundare och VD, tillsammans med vännerna på EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor

Vi på kontoret

Här kan du läsa om oss som sitter i Trafikledningen och för det mesta är på kontoret men som ibland kommer ut som chaufförer också.

 

Johan Ekman

Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor.

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor.  Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 11 och 13 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi  mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på.

 

Fredrik Anrin

Försäljning och trafikledning

Jag heter Fredrik Anrin och jag brinner för service. Jag vill ge kunden det lilla extra och lever för dom stunder där man märker att vi förbättrat gästens vardag/transport/semester etc genom vår känsla för service och positivitet. Jag sitter på sälj och trafikledning och ser till att bussarna rullar dit dom ska, när dom ska, med dom de ska rulla med. På fritiden spelar jag gärna gitarr, sjunger kanske en vers eller två och unnar mig helst en springtur med efterföljande bastubad i Stockholms Skärgård. Hoppas vi ses på bussen!

 

Håkan Franzen

Ekonomiansvarig och Chaufför  

Charmen med arbetet är att jag delar min tid mellan siffror och körande där just kombination är tjusningen, då jag även kör flera av våra resor när jag inte sköter ekonomin. Att kunna påverka både sin egen situation och företaget, är det jag gillar med att jobba på EkmanBuss och Ekmanresor. Även företagets uttalade ambition att hålla en hög servicenivå är också något som både tilltalar och triggar mig. På Fritiden prioriteras familjen och då i första hand hustrun nu när barnen är utflugna. Om tid och möjlighet fanns skulle jag gärna ta upp körsången igen.

 

Peter Larsson

Säkerhetschef samt kör & vilotidsansvarig  

Peter Larsson är mitt namn, är 57 år gift och har två vuxna döttrar. Kör EkmanBuss flaggskepp en 14 meter lång dubbeldäckare med all tänkbar utrustning. Det viktigaste för mig är att alltid göra det där lilla extra så att min passagerare, verkligen blir nöjda. Ansvar också för samtliga fordon, håller också i den fortlöpande utbildningen av våra förare. På min fritid umgås jag gärna med vänner och min familj, finns det tid över spelar jag golf på Ingarö GK.

  

EkmanResor 1st Bussness Class

 

Sofia Lysén

Sofia heter jag och arbetar som produktionschef och är ansvarig för EkmanResor 1st Bussness Class. Jag hjälper även EkmanBuss när kunderna har ytterligare önskemål än bara transporter t.ex. att boka hotell och färja. Har en stor passion för resor både i arbetet och privat. Uppvuxen och bosatt i härliga Leksand, där vi nu mer också har ett kontor. På min fritid tycker jag om att laga mat tillsammans med min man, sjunga i kör och umgås med nära och kära.

 

Karin Weywadt

Med rötter i kulturen är jag nu mitt i livet och trivs stort i resebranschen med att ge personlig service och finna lösningar på allt! Ringer du till Ekman Resor är det ofta jag som svarar och hjälper till med det mesta. Jag går gärna på utställningar och teater, springer och tycker om att sjunga.