Våra Chaufförer

Här kan du läsa och få lära känna våra chaufförer som vi är oerhört stolta över.

 

Johan Ekman

Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor.

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor.  Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 11 och 13 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi  mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på.

 

Håkan Franzén

Charmen med arbetet är att jag delar min tid mellan siffror och körande där just kombination är tjusningen, då jag även kör flera av våra resor när jag inte sköter ekonomin. Att kunna påverka både sin egen situation och företaget, är det jag gillar med att jobba på EkmanBuss och Ekmanresor. Även företagets uttalade ambition att hålla en hög servicenivå är också något som både tilltalar och triggar mig. På Fritiden prioriteras familjen och då i första hand hustrun nu när barnen är utflugna. Om tid och möjlighet fanns skulle jag gärna ta upp körsången igen.

 

Peter Larsson

Peter Larsson är mitt namn, är 57 år gift och har två vuxna döttrar. Kör EkmanBuss flaggskepp en 14 meter lång dubbeldäckare med all tänkbar utrustning. Det viktigaste för mig är att alltid göra det där lilla extra så att min passagerare, verkligen blir nöjda. Ansvar också för samtliga fordon, håller också i den fortlöpande utbildningen av våra förare. På min fritid umgås jag gärna med vänner och min familj, finns det tid över spelar jag golf på Ingarö GK.

 

Inge Sandqvist

Efter avslutade karriärer inom idrotten (ishockey) och industrin (Scania) har jag med stor lust gått in i rollen som turistbusschaufför. Mitt motto, sammanfaller med företagets affärsidé, som är att ge våra kunder "1st Bussness Class" vilket innebär en upplevelse som överträffar det förväntade. Av min och hustruns fritid går stora delar åt till att stödja och hjälpa idrottande barnbarn när vi inte själva är ute och golfar eller åker en skidresa med Ekman.

 

Vasilij Sjindjapkin

Mitt namn är Vasilij Sjindjapkin. Bussar har följt mig genom hela mitt liv, från hemlandet Uzbekistan där jag började köra beställningstrafik på 1970-talet, till Sverige där jag har kört för Ekmanbuss i snart 18 år. Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får träffa nya människor och spetsa deras reseupplevelser med hög service och engagemang. Dessutom har mitt arbete tagit mig till fantastiska platser i Sverige och Europa.På fritiden slappnar jag av i mitt hus på landet i Hälsingland, fiskar i någon insjö och hittar gärna en anledning att skruva på bilen. Vi ses på vägen!

 

Örjan Gustavsson

Hej! Jag har  under mitt yrkesliv mest arbetat som idrotts- och turistlärare såväl i Sverige som utomlands. Nu som senior kan jag ägna mig åt något som också varit ett stort intresse: att köra turistbuss! Det började redan med idrottsresor i slutet av 1970-talet. Sedan 2010 har jag kört för EkmanBuss. Varför? Att ge personlig service och träffa nya människor från när och fjärran. Att vara flexibel och se möjligheterna i varje situation. Mina barn är också i resebranschen på olika håll i världen.

Motto: Gott värdskap i alla lägen.      

 

Anders Carlsson

Hej! Mitt namn är Ante och jag har kört buss sen 1968 (så med mig kan ni känna er säkra!). Jag prövade även på att köra tankbil och långtradare under ett par år under 90-talet innan jag började köra för Ekman igen där jag stortrivs. På fritiden umgås jag med min fru ute i Vaxholm där jag bor. Jag är gedigen djurälskare och har en Australian Shepard, Goliat, sedan 5 år som jag mer än gärna spenderar tid med. Hoppas vi ses på bussen!

 

 

Alexander Edström

Hej! Alexander heter jag och jag har kört turistbuss under hela detta årtusende (sedan 2000). Jag har även hunnit med att köra lastbil under en period. Förutom detta har jag även ett förflutet i restaurangbranschen och hyrbilsbranchen. Jag började köra på EkmanBuss 2005 och har nu kommit tillbaka efter att ha varit på annat håll under en period. Varför tillbaka? Jo för att få vara en del av en verksamhet som kretsar kring kunden och dess behov samt fokuserar på flexibel personlig service. Mat, dryck, resor, alpin skidåkning och cykling är vad min fritid mestadels handlar om.Ser fram emot ett möte i framtiden ombord på en Ekmanbuss!